opc_loader
Shop op merk

Babycup, per 4 stuks

Smart Mama

Nieuw in het assortiment! Babycup!

De eenvoudigste ideeën zijn vaak de beste en babycups geopend drinkbekertjes voor baby's en peuters zijn hier weer een prachtig voorbeeld van.  

Want hoe leer je een kleintje drinken uit een beker?  Door een gewoon kopje te geven? Dat is te groot voor kleine babyhandjes en mondjes en per slot van rekening, knoeien wij ook enorm als we zouden moeten drinken uit een emmer! 

Babycups zijn zeer geschikt om babies te leren drinken uit een gewone beker terwijl ze zelf de controle hebben. Want hun handjes passen er gewoon om heen. Het cupje is licht en je kan zien dat er wat in zit. Wel zo handig als je leert te drinken. 

Iedere Babycup heeft een maatverdeling per 10 ml en kan max. 50 ml bevatten. En zo kan je je kleine laten proberen met een klein beetje water! 

Babycups zijn ontwikkeld om kinderen zelf te laten drinken maar een Babycup kan ook worden gebruikt voor pasgeborenen, met inbegrip van premature baby's, als cupfeeder zodat de kleine de melk  kan oplikken.  Let hierbij op dat je nooit de melk in de mond giet maar het cupje zo voorhoudt dat je kindje erbij kan. 

Babycup is heel eenvoudig te reinigen en kunnen in de vaatwasser en mogen ook gesteriliseerd worden instoom-sterilisator veilig.  Uiteraard zijn de cups BPA vrij.

Gemaakt in Engeland 

Babycup past perfect bij het leren eten via de Rapley methode. Dit is was Gill over Babycup zegt. "Eindelijk Een kopje waarmee baby's kunnen drinken, net als de rest van ons doen Vanaf ongeveer zes maanden kan een  baby zitten, dingen vast te houden en naar hun mond brengen, bijten, kauwen -. En ja, genieten van een kopje.

Veel ouders ontdekken de voordelen als de kleine gewoon mee doet met de gezinsmaaltijden en wanneer de baby zelf controle heeft over de maaltijd.  Maar als deze ouders wat water willen aanbieden, lopen ze vaak vast. Een Babycup is hiervoor het perfecte antwoord. "
Kleine mondjes hebben een klein kopje nodig. Babycup is hiervoor het perfecte antwoord. Je baby leert te nippen, niet te zuigen en met deze kleine cup heeft je kleine je hulp niet nodig. Autonomie voor je baby en minder kans op verspilling voor jou! Het is een win-win situatie! Babycup stimuleert leren, onafhankelijkheid, co-ordinatie, sociale vaardigheden, kaakontwikkeling, en is beter voor de tandheelkundige gezondheid.. Dat is best heel wat voor zo'n klein cupje!

10,95
x
Verzendmethode
Post NL (1 - 2 dagen tenzij anders vermeld.): 3,95
Babycup, per 4 stuks heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Menu