opc_loader
Shop op merk

DE BETALING VAN UW BESTELLING

            
 

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.
 

Betalen via overboeken per bank

Met een overboeking kunt u een betaling via uw eigen telebankieren systeem, vermeld hierbij uw factuurnummer of postcode en huisnummer.

NL50KNAB0256976449
BIC/ SWIFT Code: KNABNL2H


Paypal

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening. Als u eenmaal (gratis) deelnemer van het betalingssysteem van PayPal bent, kunt u betalingen aan een andere PayPal deelnemer overmaken per e-mail. Indien gewenst kunt u ook een creditcard aan uw PayPal rekening koppelen, zodat u ook via deze manier bedragen kunt overmaken.
 

Mister Cash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.
Belgische klanten die bankieren bij de banken; Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig met MultiSafepay bij ons betalen!
 

Afhalen

Uiteraard is het mogelijk uw bestelling af te halen bij onze vestiging in Oosthuizen. Indien u dit aangeeft bij het bestellen, dan nemen wij contact met u op om een afhaaltijdstip af te spreken. Bij ons kunt u NIET  betalen met PIN, uitsluitend contante betaling. Uit veiligheidsoverwegingen hebben wij geen wisselgeld in kas, wij verzoeken u daarom zoveel mogelijk gepast te betalen.

                BEZORGEN

Betreft de bezorging


Alle bestellingen die worden gedaan voor 15.00 uur bij BabyExpres.nl, worden in principe dezelfde dag verwerkt. Dit geldt voor alle bestellingen geplaatst op maandag t/m zaterdag. Bestellingen buiten deze uren worden op de eerst volgende werkdag op volgorde van binnenkomst verwerkt. Sommige artikelen hebben een afwijkende levertijd, dit staat in de productinformatie beschreven op de website.

Bezorging per PostNL of GLS binnen Nederland:

De bestelling wordt in principe de volgende dag bezorgd, mits de bestelling op tijd is geplaatst en betaald. BabyExpres.nl laat de pakketten door PostNL post  of GLS bezorgen, u krijgt van ons een Track & Trace nummer zodat u uw pakket kunt volgen. Wij zijn echter niet aansprakelijk indien uw pakket niet de volgende dag wordt bezorgd, omdat PostNL en GLS  ons ook deze garantie niet kunnen geven. De kosten voor het versturen zijn € 3,95 voor Nederland, enkele artikelen en merken worden gratis verzonden. Bij het winkelen ziet u direct wat de verzendkosten zijn.

Verzendkosten voor bestellingen buiten Nederland:

Wilt U een bestelling plaatsen, maar heeft U geen postadres in Nederland, dan is dat uiteraard mogelijk. De tarieven voor pakketverzending naar het buitenland worden automatisch weergegeven zodra u uw adresgegevens invult. De tarieven voor verzending zijn in principe binnen de PostNL EU Zone 1 € 6,95 daar buiten  € 11,95. Het is mogelijk dat wij een toeslag vragen als uw pakket boven de 2 kilo is.